Adriaan

Adriaan, een Adria Sport S 577SP, een hotel op wielen!

Semi integraal

De semi integraalcamper met zijn aerodynamische neus zorgt voor een zuiniger verbruik zonder dat dit leefruimte kost. Ook als je lang bent kun je staan en voel je je in deze camper niet opgepropt. In de grote woonruimte kun je met 5 personen comfortabel zitten.

Queens bed

Comfortabel eilandbed met veel ruimte aan beide kanten. Nachtelijk toiletbezoek is geen klim en klauterpartij meer; de ouderen onder ons zullen dit waarderen. Je verstoort de rust van de ander niet. Lekker uitgerust naar je volgende bestemming!

Airco in de cabine

Een grote voorruit betekent ook veel zon in de cabine. Dat is fijn maar ook wel warm. Genieten van de landschappen met de verkoeling van een airco. En ook in files, wanneer je reis onverhoopt vertraagd wordt.

Een grote garage

Adriaan beschikt over een grote garage waar je zonder proppen tuinstoelen, tafel, bbq, flessen wijn die je onderweg gekocht hebt, en nog veel meer kwijt kunt. Ook is gewicht niet direct een probleem want Adriaan biedt een groot laadvermogen.

Cruise control

Op de snelweg kan je voet van het gaspedaal. De cruise control neem het werk van je voet over. Relaxed afstanden overbruggen tot je volgende vakantiestop.

Ruime en gezellige zithoek

Na een dag vol avonturen is het heerlijk bijkomen in de gezellige woonruimte. Maar ook 's morgens om de verse croissantjes bij je ontbijt te nuttigen. De twee voorstoelen kunnen draaien waardoor je met z'n vijven comfortabel kunt zitten. In een handomdraai is de zithoek om te bouwen in een derde slaapplaats.

Een fijne en complete badkamer

Adriaan beschikt over een prettige badkamer. Naast het toilet bevindt zich een aparte afsluitbare douche, ruim genoeg om je niet te hoeven opvouwen. Natuurlijk met warm water! In de kastjes kun je al je toiletspullen kwijt en nog meer.

Een grote autonomie

Een zonnepaneel op het dak, een huishoudaccu, grote schoon- en grijswatertanks maken dat je dagen kunt reizen zonder een “pitstop” bij een camping of camperplaats.

Een gewilde indeling

De indeling van Adriaan komt tegemoet aan de wensen van de moderne camperaar die luxe comfort op prijs stelt. Een vast laag ruim tweepersoonsbed, en toch ook een grote woonkamer en dat alles bij een lengte van slechts 6,80 m.