Bürstner Elegance i591

De Bürstner I 591 Elegance, een fijne camper!

Integraal

Een integraalcamper biedt een ruimtelijk gevoel. Ook als je lang bent kun je staan en voel je je niet opgepropt. Een panoramisch uitzicht vanaf bestuurders- en passagiersstoel.

Kort en compact

Keren in een straat, geen uren zoeken naar een groot parkeervak, een korte draaicirkel. Dat kan met Mario. Hij past in een normaal parkeervak! Met de achteruitrijcamera zie je precies tot hoever je naar achteren kunt rijden.

Airco in de cabine

Het breedbeeld uitzicht van de voorruit betekent ook veel zon die binnen schijnt. Dat is fijn maar ook wel warm. Genieten van de landschappen met de verkoeling van een airco. En ook in files, wanneer je reis onverhoopt vertraagd wordt.

Een automaat

De kleine weggetjes door leuke pittoreske dorpjes is ook vaak schakelen om je snelheid aan te passen aan scherpe bochten, smalle straatjes, drukke kernen. Maar ook in die vervelende files. Met een automaat doet je rechtervoet het werk. Je kopje koffie is dan ook geen probleem meer….

Cruise control

Op de snelweg kan je voet van het gaspedaal. De cruise control neem het werk van je voet over. Relaxed afstanden overbruggen tot je eerste vakantiestop.

Een L-vormige zitbank

Ruimte om te lopen en comfortabel kunnen zitten. Vele campers hebben een treinzit waarbij vaak de voorstoelen als derde en vierde stoel dienen. Als je lang gereden heb, dan is het fijn om op een andere stoel te zitten dan waar je uren in gezeten heb. Ook op de bank je benen kunnen uitstrekken is een verademing. In deze camper kan dit! De tafel kun je moeiteloos in alle richtingen schuiven om te gaan zitten.

Een zeer ruime badkamer met een fijne douche en veel hang en legruimte

Kunnen douchen op een camperplaats zonder je hoeven op te vouwen, je even snel kunnen omkleden zonder de gordijnen dicht te doen. Dat kan in deze camper. Hij heeft een uitzonderlijk grote badkamer (en douche) zonder dat dit ten koste gaat van de leefruimte.

Een grote autonomie

Een zonnepaneel op het dak, 2 huishoudaccu’s, grote schoon- en grijswatertanks maken dat je dagen zonder een “pitstop” bij een camping of camperplaats kunt reizen.

Satellietschotel en televisie

Een automatische satellietschotel om de favoriete Nederlandse programma’s ook in het buitenland te kunnen volgen.

Luchtvering

Extra regelbare luchtvering voor comfortabel reizen.