Caro

Caro, een Carado T 134, chique en handzaam!

 

Kort en compact

Onze Caro heeft alles wat haar grote broers ook hebben, comfort, een groot bed, een complete keuken en badkamer, enz; waar ze in uitblinkt is dat ze kort en handzaam is. Slechts 6,28 meter!

Gezellige zithoek

Natuurlijk zit je in de vakantie meestal buiten, maar soms als het teveel waait of het buiten minder goed vertoeven is, dan is het fijn om een ruime en gezellige plek binnen te hebben. Wellicht even het nieuws, een voetbalwedstrijd of een favoriet kookprogramma kijken op TV. Aan de tafel kun je dineren of een spelletje spelen. De twee voorstoelen kunnen draaien waardoor je met z'n vijven comfortabel kunt zitten. In een handomdraai is de zithoek om te bouwen in een derde slaapplaats.

Een fijn, groot, vast bed

Nachtrust heb je nodig na een dag vol belevenissen en avonturen. Caro heeft een heerlijk ruim bed met goede matrassen. Aan beide kanten ramen met verduistering en horren en twee leeslampjes.

Zijn jullie met z'n drieën, dan kan in een handomdraai de zithoek omgetoverd worden tot een bed.

Een complete badkamer

Van alle gemakken voorzien: een toilet, een douche met transparante scheiding, een wastafel en voldoende bergruimte.

Grote garage

Caro beschikt over een grote garage waar je zonder proppen tuinstoelen, tafel, bbq, souvenirs die je onderweg gekocht hebt, en nog veel meer kwijt kunt. Je kunt er van beide kanten in. Gewicht is geen probleem want Caro heeft een groot laadvermogen.

Zuinige motor

Met haar 131 pk klimt Caro moeiteloos hellingen op. De 2,3 L Fiat motor met 6 versnellingen is een van de zuinigste in zijn soort.

TV met automatische schotel

Als enige van onze camper is Caro voorzien van een televisie met automatische schotel. Via het Canal Digitaal abonnement kunnen de meeste programma's die je thuis ook bekijkt, ontvangen worden.

Airco in de cabine

Een grote voorruit betekent ook veel zon in de cabine. Dat is fijn maar ook wel warm. Genieten van de landschappen met de verkoeling van een airco. En ook in files, wanneer je reis onverhoopt vertraagd wordt.

Cruise control

Op de snelweg kan je voet van het gaspedaal. De cruise control neem het werk van je voet over. Relaxed afstanden overbruggen tot je volgende vakantiestop.