Gastenboek


Lees hier de verhalen van mensen die u voorgingen in het huren van onze camper. Heeft u ook een leuke reiservaring of wilt u een belevingen delen, mail ons dan uw eigen verhaal, dan zorgen wij dat uw ervaringen op deze pagina worden gepubliceerd.

Met vriendelijke groet,

Marc en Linda

——————————————————————————————————————-

Adriaan: Jan en Marjan (september 2020 – Duitsland)

Door de corona werd onze geplande vakantie naar Zuid-Frankrijk geannuleerd en zijn we naar Noord/Oost Duitsland geweest. We hebben daar meerdere steden bezocht. Adriaan werd aan de rand van de stad op een camping gezet zodat we op de fiets de steden konden bezoeken. ’s Avonds konden we dan weer in ‘onze’ comfortabele camper weer heerlijk relaxen. Wat dat betreft is Adriaan een prettige reisgezel.

Adriaan: Gert, Karin en Thomas (augustus 2020 – Frankrijk)

Wederom hebben we weer prachtige avonturen beleefd in een camper uit jullie stal. De keer mochten we met Adriaan op pad. Adriaan is een geweldige camper om mee op vakantie te gaan, ruimte comfort en toch heel handelbaar. We hebben echt weer genoten van jullie geweldige camper. En nu we alle drie de campers geprobeerd hebben kunnen we ook een keus maken wat betreft camperhuur voor een volgend jaar. Iedere camper heeft natuurlijk zijn positieve en minder positieve kanten. Wij gaan nadenken welke van de drie we volgend jaar willen boeken. Het is en blijft tetnslotte heerlijk vertrouwd om bij jullie een hotel op wielen te huren. We danken jullie dat Adriaan aan ons is toevertrouwd en hopen op nieuwe avonturen in het nieuwe jaar!

Adriaan: Frank (juli 2020 – Nederland)

Hartelijk bedankt dat wij jullie camper mochten gebruiken voor onze rondreis door Nederland. Adriaan is een super fijne camper om in te rijden en mee op pad te gaan. De camper heeft ook zeker genoeg ruimte. Daarnaast is de opstelling van het bed achterin erg prettig (veel ruimte)!

Wij hebben in het coronajaar 2020 ontdekt dat Nederland ook hele mooie plekken heeft!

Mario: Dirk en Ankie (juni 2020 – Duitsland)

Wij, Dirk en Ankie hebben 4 dagen gecamperd met Mario. Het is ons super goed bevallen, zo goed dat we zeker vaker komen huren. Wij waren niet zo heel ver weg omdat we maar 4 dagen hadden, stonden op een supermooie camperplaats. Ivm corona waren de toiletten en douches gesloten, maar dat was prima te doen in de camper. Wij huren zeker vaker!!!

Roland: Fam. Visser uit Doesburg (augustus 2019 – België /Luxemburg)

Van 26 juli t/m 9 augustus heb ik met mijn twee jongste zoons vakantie gevierd met Roland. Oorspronkelijk hadden we een reis naar Z-O Frankrijk in gedachten, maar door familieomstandigheden werd het de Ardennen en Luxemburg. We hebben in totaal op drie campings gestaan, waarbij we Roland als een ‘rijdende huiskamer’ hebben gebruikt, wat prima ging. Twee van ons sliepen op de lekkere bedden achterin, terwijl we buiten nog een tentje hadden. Omdat de voorstoelen alle kanten op kunnen worden gedraaid, hadden we bij de schaarse keren dat we binnen moesten blijven alle ruimte om te zitten, spelletjes te spelen, te gamen of te lezen. Natuurlijk hebben we ook een aantal tochten gemaakt, en ondanks zijn lengte is Ronald makkelijk manoeuvreerbaar, een hele goede klimmer en bovendien behoorlijk snel. Marc en Linda zijn vriendelijke en behulpzame verhuurders, we kregen van te voren en bij vertrek goede informatie over alles en we zaten in een Roland app groep, wat handig was voor vragen en toelichting. Tijdens de vakantie hadden we schade aan één van de buitenste treeplanken en dat is in goed en vriendelijk overleg met Marc en Linda opgelost. Mooie vakantie, zeker een herhaling waard!

Roland: Gert Karin en Thomas (augustus 2019 – Frankrijk/Spanje)

Wat fijn dat we ook dit jaar weer een camper bij jullie mochten huren. Dit keer hebben we Roland gekozen vanwege de garage, wat handig is voor de bagage en de vaste bedden, wat ons praktisch leek Ivm het steeds opbouwen van de bedden. We waren blij verrast met Roland vanwege zn ruimte, comfort en rijgedrag. Heerlijk een beetje extra motorvermogen. 9 augustus vertrokken naar de plaats waar we de vakantie van vorig jaar met Mario waren geëindigd. Lekker langs de Frans atlantische kust richting het Spaanse SAN Sebastián. Alle stranden waar grote golven waren bezocht om te bodyboarden, helemaal geweldig. Heerlijk zo met je “ eigen huis” in de buurt om even bij te komen en te douchen. Bijzonder prettig aan een camper vakantie is ook dat je de tijd aan jezelf hebt, geen strakke planning met aankomsttijden in hotels of appartementen, geen zoektochten naar overnachtingsplaatsen. Zowat elke plaats of stad heeft wel een camperplaats of minicamping waar je zo op kan rijden. In 1 woord, echt vakantie. Zo,n “ van alle gemakken voorziene” camper vakantie is echt iets voor ons. We hopen volges jaar weer bij jullie aan te kloppen om de mogelijkheden te bekijken. Tot dan, alle goeds. Bedankt voor jullie gastvrijheid en tot ziens.

Mario: Luuk en Margot (oktober 2018 – Duitsland/Nederland)

We hebben een fijne trip kunnen maken met de camper, alles zit er in en met Marc kun je goede afspraken maken.

Mario: Cindy en Martin (juli 2018 – Frankrijk)

Marc heeft ons als beginnend camperaars heel prettig alles uitgelegd over hoe een camper werkt en waar je zoal rekening mee moet houden. Dit was meer dan we vooraf verwachtten. Maar je begint prettig aan je reis als je alles vooraf goed weet. We hebben zelfs even een proefrit gedaan met Marc erbij. We vonden het ook prettig dat we Marc altijd konden appen als we vragen kregen onderweg. Op deze manier hadden wij een prettige eerste ervaring met de camper. Een zeer praktische camper overigens met geweldig uitzicht op de weg vanuit de ‘cockpit’ en een behoorlijk grote badkamer. Daarnaast vonden wij hem praktisch omdat je deze camper nog op een normale parkeerplaats kunt parkeren. Ideaal voor beginners!
Wij hebben dankzij Marc mogen proeven aan het camperleven. Voor ons voor herhaling vatbaar!

Mario: Johnny en Astrid  (april 2018 – Nederland)

Wij zijn op pad gegaan met de camper, om te ontdekken of een camper iets voor ons is. We hebben het als zeer prettig ervaren. De eigenaren van de camper waren erg gastvrij en wij konden elk moment van de dag bellen/appen als wij vragen hadden. De camper was heerlijk om in te vertoeven en prettig in het verkeer. Zeker voor herhaling vatbaar