Roland

Roland

Semi integraal

De semi integraalcamper met zijn aerodynamische neus zorgt voor een zuiniger verbruik zonder dat dit leefruimte kost. Ook als je lang bent kun je staan en voel je je in deze camper niet opgepropt. In de grote woonruimte kun je met 5 personen comfortabel zitten.

Lengte bedden

Roland heeft twee lengte bedden die in een handomdraai om te toveren zijn in een "ligweide". Het hoofdeinde kan omhoog om lekker te liggen lezen. De ramen aan beide zijden (voorzien van vitrage, verduistering en horren) bieden licht en uitzicht.

Airco in de cabine

Een grote voorruit betekent ook veel zon in de cabine. Dat is fijn maar ook wel warm. Genieten van de landschappen met de verkoeling van een airco. En ook in files, wanneer je reis onverhoopt vertraagd wordt.

Een grote garage

Roland beschikt over een grote garage waar je zonder proppen tuinstoelen, tafel, bbq, souvenirs die je onderweg gekocht hebt, en nog veel meer kwijt kunt. Je kunt er van beide kanten in. Ook is gewicht niet direct een probleem want Roland heeft een groot laadvermogen.

Cruise control

Op de snelweg kan je voet van het gaspedaal. De cruise control neem het werk van je voet over. Relaxed afstanden overbruggen tot je volgende vakantiestop.

Ruime en gezellige zithoek

Roland heeft een lichte en gezellige woonruimte. Aan de grote tafel kun al het lekkers dat je onderweg vergaard hebt heerlijk opsmikkelen. De twee voorstoelen kunnen draaien waardoor je met z'n vijven comfortabel kunt zitten. De zithoek is eenvoudig om te bouwen tot een derde slaapplaats.

Een volwaardige badkamer

Roland beschikt over een prettige badkamer. Naast het toilet bevindt zich een aparte afsluitbare douche, ruim genoeg om je niet te hoeven opvouwen. Natuurlijk met warm water! In de kastjes kun je al je toiletspullen kwijt en nog meer.

Een grote autonomie

Een zonnepaneel op het dak, huishoudaccu, grote schoon- en grijswatertanks maken dat je dagen zonder een “pitstop” bij een camping of camperplaats kunt reizen.

Scooterplatform mogelijk

Roland is standaard voorzien van een fietsenrek voor 2 (elektrische) fietsen. Indien gewenst kan er een scooterplatform worden gemonteerd . Voor een periode van minimaal 2 weken kun je tegen een meerprijs je scooter meenemen (tot 200 kg).

Luchtvering

Extra regelbare luchtvering voor comfortabel reizen.